Volautomatische koffieautomaat huren

Volautomatische koffiemachine

Model: Rheavendors barista
Capaciteit: 80 koffie producten per uur
Wattage: 2100 Watt / 230 Volt
Gewicht: 30 Kg
Afmeting: 30cm x 45 cm x 60 cm
Aantal hoppers: 1 koffiebonen, 1 melkpoeder, 1 cacaopoeder

 

Koffieautomaat huren

Heeft u tijdelijk even geef koffie op de zaak of moet u koffie serveren op locatie in verband met een beurs, evenement of feest? Dan biedt onze verhuur service de oplossing. Tegen een scherpe prijs kunnen wij een prima automatische koffiemachine leveren die zeer handig in gebruik is door de volledige automatische functie. Dat bekend dus geen aparte koffiemolen en een aparte koffiemachine, maar 1 machine die beide functies combineert en al het werk voor u doet. U hoeft alleen nog maar te drukken op de knop!

De koffiemachine werkt op vaste wateraansluiting, maar kan ook geleverd worden met aparte waterpomp als er geen vaste wateraansluiting aanwezig is. Het is tevens mogelijk om de machine door ons te laten plaatsten en te laten installeren. Wij zorgen voor de volledig werking en installatie van de machine zodat u met alle rust aan de slag kunt gaan met het zetten van diverse soorten koffie.  

 

Volautomatische koffiemachine of koffieautomaat huren mogelijk vanaf 1 dag

Bent u geïnteresseerd in onze volautomatische koffiemachine en wilt u deze voor 1 of meerdere dagen huren? Dat is geen enkel probleem. U kunt simpelweg online uw gegevens achterlaten om een offerte te ontvangen. Klik hier om onze koffieautomaat te huren.