een echte koffie tuktuk huren

Een echte koffie tuktuk huren

Altijd al eens een tuktuk willen gebruiken voor een promotie tijdens een evenement, beurs of een feest? Dit kan nu bij Barista op Locatie! Wij bieden de mogelijkheid om een echte Italiaanse koffie tuktuk te huren. De tuktuk wordt volledig klaargemaakt en afgestemd aan uw wensen. Wilt u een kleine of grote koffiemachine? Uw bedrijfslogo op de tuktuk? Wij zorgen dat u goed opvalt met de tuktuk op een geheel eigen en ludieke wijze.

Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel

Een tuktuk is natuurlijk dé perfecte eye-catcher voor iedere feest of evenement. Maar dat ons niet misleiden voor het zorgdragen voor de beste kwaliteit. Zo maken wij gebruik van hoogwaardige Expobar espresso machines en kopen wij onze bonen vers in uit het echte Italië. Onze bonen zijn altijd vers en niet ouder dan twee weken en dat proef je! Naast koffie kunnen we ook heerlijke cappuccino, latte macchiato en andere koffie varianten serveren. Natuurlijk ontbreken thee en chocolademelk niet aan ons aanbod warme dranken.

Val op op een beurs of evenement met onze unieke koffie tuktuk!

U kunt de tuktuk huren met of zonder een professionele barista. Wilt u liever graag zelf de koffie zetten, dan bieden wij scherpe prijzen voor de verhuur van de tuktuk en bijbehoren waaronder een meergroeps espresso machine, koffie accessoires en natuurlijk versie koffiebonen. Kiest u voor de tuktuk met barista, dan kunt u profiteren van ons all-inclusive concept. Dit betekend dat u één vast bedrag betaald per uur voor eigenlijk alles! Hiermee voorkomt u dus onnodige kosten, terwijl u gebruik kunt maken van onze kennis en expertise als barista. Klinkt dit interessant? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte op!