Barista cursus of training volgen?

Barista cursus of training

Een veelvoorkomende fout binnen de horeca is niet het maximale rendement halen uit uw koffiemachine. Koffie kent een hoge omloopsnelheid waar een gunstige marge op zit en dat is voor u als horeca ondernemer natuurlijk erg interessant. Toch zien we helaas (te) vaak dat personeel koffiemachines niet optimaal bedienen en ook niet koffie serveren zoals het hoort. Dit kan beter en gelukkig kunnen wij u en uw personeel hierin trainen. Hoe beter uw personeel wordt in goede koffie zetten, hoe meer dit zal resulteren in positieve mond-op-mond reclame en hieruit volgend meer bezoekers.

Barista cursus bij u op locatie

We bieden de mogelijkheid om de training bij u op locatie uit te voeren. Bewust, want we willen ervoor zorgen dat uw medewerkers het maximale halen uit de bestaande middelen van uw cafe of restaurant. Tijdens de cursus op locatie wordt u of uw personeel getraind om als een professionele barista, koffie te zetten. Mocht u een horeca ondernemer zijn dan wilt u uiteraard uw klanten de beste kwaliteit bieden. Hierbij ontkomt u niet aan het de aanschaf van een professionele espresso machine. Hierbij kunnen wij u uiteraard deskundig adviseren. Een goede machine kopen is de eerste stap, de volgende stap is leren ermee omgaan. Om dit te kunnen doen én om de fijne kneepjes van het vak te leren bieden wij de mogelijkheid voor een barista cursus volgen. 

Geen minimum aantal deelnemers

Bij ons bestaat de mogelijkheid om een 1 op 1 training te volgen en doen we bij u op locatie. Wij streven erna om groepen van maximaal 6 deelnemers te vormen voor een barista training. Om de kwaliteit van de training te waarborgen werken wij het liefst met kleine groepen. Echter, mocht uw aanvraag uit een grotere groep bestaan dan is dat uiteraard ook geen probleem, wij zorgen ervoor dat er een 2e barista aanwezig zal zijn tijdens de cursus.

Aanmelden is eenvoudig mogelijk via onze website. KLIK HIER.